Jump to content
SolusVM Community
lawshosting

New version interface

Recommended Posts

I don't really like the new interface but there you go.

 

What I did find is that the spanner hover window (where you can stop, reboot, etc) is dodgy. For me, when I hover on the spanner, the window appears but if I move into it, it vanishes before I can reach any of the options. Takes me a few goes for it to work

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What I did find is that the spanner hover window (where you can stop, reboot, etc) is dodgy. For me, when I hover on the spanner, the window appears but if I move into it, it vanishes before I can reach any of the options. Takes me a few goes for it to work

 

This is still apparent in 1.17.00 <sigh>

 

Edit:

 

It appears it is fixed, I guess some JS was cached...

 

actually, it only works if you click the refresh icon, hmmm. so if you go to that page normally, it's still buggy....if you click the refresh icon, its ok
bizarre 
 
Edit 2: Here's a temp fix, in /usr/local/solusvm/www/template_assets/admin/default/style.css on #150, change margin-left: 16px to margin-left: 13px

 

ul#options-nav ul { width: 180px; list-style: none; display: none; position: absolute; background-color: #FFF; margin-left: 13px; float: center; margin-top: -27px; z-index: 3000; border: 1px solid #487ec4; }

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.